Vidám Delfin Vízibázis, Kemping, Panzió és Étterem Tiszabecs

A Vidám Delfin Vízibázis, Kemping, Panzió és Étterem Tiszabecs az ország szinte legkeletibb csücskében, Tiszabecsen található szálláshely. Itt folyik a Tisza folyó Magyarország területére, és a tiszabecsi szabadstrand az első magyarországi lehetőség, ahol a vízitúrázók vízre tudják tenni kajakjukat, kenujukat. A strand itt még kavicsos, így a Tisza vize kristály tiszta. Itt még valóban “szőke” a Tisza, ahogy azt a helyi emberek mondják. A tiszabecsi strandtól kempingünk és panziónk mindössze 90 méterre található, az árvízvédelmi töltés mögött, védett belterületen. A kempingből a strand gyalogosan könnyen megközelíthető.

A Vidám Delfin Vízibázis, Kemping, Panzió és Étterem a strandhoz legközelebb fekvő szálláshely Tiszabecsen!

Kempingünket büszkén mondhatjuk a Felső-Tisza egyik legkomfortosabb táborozó helyének. 2021-ben felújított, modern zuhanyzó és vizesblokk, gondosan ápolt, füvesített, parkosított, sík terület, árnyékos sátorozó helyek és a Tisza közelsége csábítja. A kemping területén szalonnasütő, szabadtéri ping-pong asztalok, strandröplabda pálya, játszótér és kültéri erősítő eszközök, street work out park található, melyet a vendégeink ingyen igénybe vehetnek. 2023-tól kalandpark épült a kemping területén lévő fákra, izgalmasabbá téve a szabadidő eltöltést.

A kemping területén található a négy épületből álló panziónk is.

Az első és második épületben található szobákat 2019-ben felújítottuk, így új padló és oldalfal burkolatú, új bútorokkal felszerelt, vadonatúj fürdőszobákkal rendelkező szobákkal várjuk vendégeinket a tiszabecsi Vidám Delfin Panzióban.

A harmadik épületben 2 darab 6 ágyas és egy darab 4 ágyas szoba található, összesen 16 fő részére, minden szobában fürdőszoba áll rendelkezésre, melyekben zuhanyzó, wc, mosdó található. A negyedik épületben 1 darab 4 ágyas, 1 darab 5 ágyas és 1 darab 7 ágyas szoba található, melyek fürdőszobával vannak felszerelve.  Az épületek új, téglából épült, cserépfedésű építmények. Minden szobához tartozik fürdőszoba, mely épített zuhanyzófülkés zuhanyzóval, wc-vel és mosdóval van felszerelve. A szobák csempével burkoltak, az oldal falakat kő utánzatú csempe, plafonjukat lambéria díszíti. Látogasson el a Vidám Delfin Panzió galériájába, ahol minden épületet és szobatípust megtekinthet.

A Vidám Delfin panziók  elhelyezkedését szemléltető alaprajz letölthető a letölthető dokumentumok főmenü alól. A kempingről, panzióról, valamint a tiszabecsi strandról képeket a képgaléria főmenü pontban talál.

A kemping és a panzió területére kutyát és egyéb háziállatot bevinni TILOS!

Az itt üdülő vendégeknek számos programot tudunk biztosítani:

 • Közel 200 kajakot vagy kenut tudunk bérbe adni, melyekkel fantasztikus vízitúrákat tehetnek a Tiszán, Túron, Öreg Túron vendégeink, és még az utaztatásukról és a visszajutásukról is tudunk gondoskodni 55, 19 és 9 fős buszokkal.
 • 80 kerékpárt tudunk bérbe adni, melyekkel a Tiszahát kultúrtörténetét, falvait ismerhetik meg vendégeink: Milota: a dió őshazája, Tiszacsécse: Móricz Zsigmond szülőháza, református templom, Tiszakóród: Túr bukógát, Túristvándi: a híres vízimalom, Szatmárcseke: Kopjafás temető, Kölcsey Emlékház, Nagyar: Petőfi fája, Tarpa: Szárazmalom…stb.
 • Bepillantás Kárpátaljára. Egyénileg vagy szervezetten érdemes egy kicsit barangolni a Tisza túloldalán is!
 • Horgászat
 • Autós vagy buszos kirándulás a Tiszaháton
 • Újonnan épített gasztronómiai épületünkben kemencében készített ételeket tudunk kínálni vendégeinknek, csoportoknak.

Diákcsoportoknak az alábbi programokat kínáljuk:

 • osztálykirándulás
 • erdei iskola
 • edzőtáborok
 • kaland és sporttáborok egész nyáron
 • ökotábor
 • strandolás, móka, kacagás minden mennyiségben!

Nyári táborok a Vidám Delfin Vízibázis, Kemping, Panzió és Étterem Tiszabecs szervezésében:

Létesítményeink kiváló helyszínéül szolgálnak bármilyen témájú gyerektábor lebonyolításához:

Közel 100 fő részére tudunk panziós ellátást biztosítani, tégla építésű panzióinkban, fürdőszobás szobákban. Főleg 2, 3 és 4 ágyas szobáink vannak, de néhány 5-6 ágyassal és 7 ágyas buliszobával és apartmanházzal is szolgálhatunk. Szobáink színvonala jócskán felülmúlja egy átlagos ifjúsági tábor szobáinak kényelmét.

Saját, helyben működő éttermünkben a csoport étkeztetését igényeknek megfelelően le tudjuk bonyolítani. Falusi búbos kemencében sütött kemencés étel is beiktatható a menübe.

4 közösségi helyiséggel rendelkezünk: 50 fős padokkal és asztalokkal felszerelt büfé alatti terasszal, 80 fős asztalokkal és székekkel, valamint hangosítással és projektorral felszerelt étteremmel és teraszával, 30 fős padokkal és lócákkal felszerelt sörsátorral, valamint 30 fős kemencés gasztronómiai épülettel. Ezek a létesítmények kiváló színterei lehetnek a csoportok foglalkozásainak lebonyolítására.

Számos extra programmal tudjuk kiegészíteni az itt táborozó gyerekek programját, mint pl.: motorcsónakázás, kerékpártúra, kajakozás-kenuzás a helyi tiszabecsi strandon vagy akár egész napos vízitúra az Öreg Túron, éjszakai gyalogtúra az ártéren… és még sorolhatnánk. Nyári szezonban egy testnevelőkből álló rugalmas csapat tud segíteni ennek lebonyolításában.

A kemping területén büfé üzemel, ahol italokat, édességeket, kávét, jégkrémet…stb. árusítunk. Szintén a kempingben üzemel a Vidám Delfin Étterem is, ahol reggelit, ebédet és vacsorát fogyaszthatnak el vendégeink. Csoportok étkeztetését előzetes egyeztetés alapján vagy programhoz kapcsolódóan vállaljuk.

Csapatépítés a Vidám Delfin  Kemping és Panzióban:

A tiszabecsi Vízibázisunk kiváló lehetőséget nyújt cégek, baráti társaságok, munkaközösségek, évfolyam- és osztálytalálkozók programjainak lebonyolítására. Elő- és utószezonban a teljes kapacitás igénye esetén akár a teljes tiszabecsi vízibázis lefoglalható. Főszezonban is a több közösségi térnek köszönhetően biztosítható az elszigeteltség, amennyiben ez igényként felmerül.

Amit javaslunk a  csapat építés –  team building – sikeréhez: Kalandos és vadregényes Öreg Túr vízitúra vagy tiszatúra, kerékpártúra a környék megismeréséhez, kemencés kenyérlángos party…

Érdeklődés esetén egyedi árajánlatot adunk!

ARVE Error: Mode: lazyload not available (ARVE Pro not active?), switching to normal mode

Érdeklődés és foglalás:

Vidám Delfin Utazási Iroda

4400 Nyíregyháza, Szent Miklós tér 7.

Telefon: +36 42 443-519, +36 42 504-306 Email: iroda@vidamdelfin.hu

Nyáron a recepció telefonszáma: +36 30 503-9069

* * * * *

* * * * *

A Vidám Delfin Panziók alaprajzai

A Vidám Delfin Vízibázis alaprajza

Megközelíthetőség:

A Vidám Delfin Kemping, Panzió és Vízibázis címe: 4951 Tiszabecs, Kis utca 21-27.

Plusz kód: 4R4G+9X Tiszabecs

Koordináták: 48.106148, 22.827475

Tiszabecsre utazás autóval:

Nyíregyháza felől először a 41-es főúton Vásárosnaményig, majd arról a Tisza híd utáni körforgalomnál jobbra letérve Jánd, Gulács, Tivadar, Kisar felé javasoljuk az utazást. Tivadar és Kisar közötti Tisza-i hídon való áthaladás után balra fordulva Nagyar, valamint Szatmárcseke településeken haladjon át. Szatmárcseke után 4 km-rel található kereszteződésnél választhat, hogy az útbaigazító táblát követve egy kicsit kanyargósabb útvonalon halad Tiszakóród, Tiszacsécse, Milota településeken keresztül, vagy a haladósabb Kölcse, Sonkád útvonalon egészen Tiszabecsig. Tiszabecs főutcáján haladjon egyenesen egészen az árvízvédelmi töltésig, onnan 5 helyen is útbaigazító táblák fogják elnavigálni a Vidám Delfin Vízibázisig.

Nyíregyháza felől van egy másik útvonal is Mátészalka, Fehérgyarmaton keresztül. Ez az útvonal általában forgalmasabb és több településen visz keresztül, mint az előző opció.

Autópályáról Jármi, Mátészalka felé haladó kijáratnál kell letérni, és Jármi, Mátészalka, Kocsord, Tunyogmatolcs, Fehérgyarmat, Penyige, Mánd, Fülesd, Kölcse, Sonkád településeken keresztül juthat el Tiszabecsre. Tiszabecs főutcáján haladjon egyenesen egészen az árvízvédelmi töltésig, onnan 5 helyen is útbaigazító táblák fogják elnavigálni a Vidám Delfin Vízibázisig.

Tiszabecsre utazás járatos busszal:

Nyíregyházáról átszállás mentes, közvetlen buszjárat közlekedik Tiszabecsre, de választhatunk 1 és 2 átszállásos járatokat is, ha ennek kedvezőbb az indulási ideje. A menetrendekről érdeklődjön a menetrendek.hu oldalon.

Tiszabecsre utazás vonattal:

Tiszabecshez legközelebb lévő vasútállomás Fehérgyarmaton van, 30 kilométerre a településtől. A vasútállomástól mindenképp járatos busszal lehet eljutni Tiszabecsre. Sajnos a vasútállomás és a buszpályaudvar nem egymás mellett van, így be kell kalkulálni a buszpályaudvarra való gyalogos eljutást is az utazásba. Kérésre transzfert tudunk biztosítani 9-19-46-57 fős buszokkal, a díjakról érdeklődjön irodánkban.

Áraink (2024-ben)

Kemping:

Szállásdíj kempingben: 3.650 Ft/fő/éj

Sátordíj kempingben: 2.300 Ft/sátor/éj

Csoportkedvezmény: minimum 15 fős csoport esetén a résztvevőknek csak szállásdíjat kell fizetni!

Lakókocsi, lakóautó: 4.350 Ft/autó/éj

Gépjármű megőrzés kempingen belül (korlátozott számban): 1.750 Ft/gépjármű/éj

Gépjármű megőrzés a szomszédos Vidám Delfin Parkolóban: 1.300 Ft/éj

Elektromos csatlakozás: 5.500 Ft/éj (10A) Elektromos autó töltésre nem alkalmas.

Panzió árak a 2024-es nyári szezonban (fűtés nélkül):

2 ágyas fürdőszobás szoba: 21.900 Ft/éj/szoba (10.950 Ft/fő)

2 ágyas fürdőszobás szoba 1 fő részére: 16.200 Ft/éj/szoba (16.200 Ft/fő)

3 ágyas fürdőszobás szoba: 31.200 Ft/éj/szoba (10.400 Ft/fő)

4 ágyas fürdőszobás szoba: 39.200 Ft/éj/szoba (9.800 Ft/fő)

5 ágyas fürdőszobás szoba: 47.250 Ft/éj/szoba (9.450 Ft/fő)

6 ágyas fürdőszobás szoba: 54.600 Ft/éj/szoba (9.100 Ft/fő)

7 ágyas fürdőszobás szoba: 61.250 Ft/éj/szoba (8.750 Ft/fő)

Étterem:

Egyének és csoportok étkeztetését vállaljuk előzetes megrendelés esetén!

Az árak egy fő részére:

Reggeli: 2.150 Ft

Ebéd: főfogás, leves nélkül: 2.650 Ft

Vacsora: leves + második fogás: 3.950 Ft

Félpanzió (reggeli és vacsora): 5.850 Ft

Teljes panzió (reggeli, ebéd, vacsora): 7.950 Ft

Személyszállítás:

5 fős személyautóval: 245 Ft/km+Áfa (minimum: 18.000 Ft)

8-9 fős busszal: 325 Ft/km+Áfa (minimum: 27.000 Ft)

19 fős busszal: 455 Ft/km+Áfa (minimum: 37.100 Ft)

51 fős MAN Regio busszal: 640 Ft/km+ÁFA (minimum: 67.500 Ft)

53 fős MAN Regio busszal: 640 Ft/km+ÁFA (minimum: 67.500 Ft)