Vidám Delfin Kalandpark – Tiszabecs

Vidám Delfin Kalandpark – Tiszabecs

Hamarosan nyit az ország legkeletibb csücskében lévő kalandparkja! A 2022 nyarán épült kalandparkunk 2022.12.23.-án hivatalosan átadásra került, megszerezte a működéshez szükséges engedélyeket. Ennek köszönhetően 2023 tavaszától kalandparkunk nyitni fog és szeretettel várja kalandozni vágyó vendégeit!

Üdvözöljük az ország legkeletibb pontjában fekvő kalandparkunk weboldalán. Ha a környéken kirándul, vízitúrázik, kerékpározik kár lenne kihagyni egy kis kalandozást! A magaslati kötélpálya rendszerünk 4-7 méter magasan, fáink lombkorona szintjén lett kiépítve. A pályák a junior és felnőtt korosztályú vendégeinknek készült, minimális testmagasság: 140 cm. Biztonsági felszereléseink 2022 őszén újonnan vásárolt PETZL termékek. Ezen eszközök oktatás során megismertetett használatával és animátoraink felügyeletével maximális biztonságban élvezhető az izgalmas, kihívást adó feladatok teljesítése. Vízibázisunk területén található kalandpark 4 pályán nyújt aktív szórakozási lehetőséget:

“A” Delfin 1-es pálya: 10 feladat

“B” Delfin 2-es pálya: 10 feladat

“C” Delfin 3-as pálya: 10 feladat

“D” Delfin canopy csúszópálya: 5 csúszás

“E” Oktatópálya: a felszerelés biztonságos használatának bemutatásáért, kipróbálásáért.

A pályáink kényelmes teljesítéséhez szükséges idő: 1,5 – 2 óra

A pályákat egyszerre akár 30 fő is használhatja a meghatározott szabályok betartása mellett.

Kalandparkunk látogathatósága:

Kalandparkunkat iskolai nyári szünet előtt és után előzetes bejelentkezéssel, egyeztetett időpontban lehet látogatni. Ebben az időben a bejelentkezéshez szükséges minimum létszám: 20 fő.

Nyári szünetben is a csoportok részére előzetes bejelentkezés és időpontegyeztetés szükséges. Csoportoknak egyedi időpontfoglalásához szükséges minimum létszám: 20 fő.

Iskolai nyári szünetben kalandparkunk egyéni látogatók részére az alábbi idősávokban látogatható:

  1. turnus: 12:00 – 14:00 -ig.
  2. turnus: 18:00 – 20:00 – ig.

A kezdési időpont előtt 15 perccel megjelenni szíveskedjenek a felszerelés átadás és az oktatás miatt.

Bejelentkezni elő és utószezonban a nyíregyházi Vidám Delfin Utazási Iroda elérhetőségein, nyári szezonban a tiszabecsi vízibázis recepcióján lehet.

Érdeklődés és foglalás:

Vidám Delfin Utazási Iroda

4400 Nyíregyháza, Szent Miklós tér 7.

Telefon: +36 42 443-519, +36 42 504-306 Email: iroda@vidamdelfin.hu

Nyáron a recepció telefonszáma: +36 30 503-9069

Áraink: (2023-ban)

Alap kalandpark belépő:

egyszeri alkalommal 2 órás idősávban:

Junior 14 éves korig: 4.900 Ft/2 óra

Felnőtteknek: 5.500 Ft/2 óra

Kedvezményes kalandpark belépő:

egyszeri alkalommal 2 órás idősávban, a Vidám Delfin Kemping vagy Panzió vendégeinek (minimum 1 éjszakára történő szállás foglalás esetén):

Junior 14 éves korig: 3.900 Ft/2 óra

Felnőtteknek: 4.500 Ft/2 óra

Csoportos kalandpark belépő:

egyszeri alkalommal 2 órás idősávban legalább 20 fő jelentkezése esetén:

Junior 14 éves korig: 4.400 Ft/2 óra

Felnőtteknek: 5.000 Ft/2 óra

A belépőjegy tartalmazza a kalandpark, a kondipark és a street work out park használatát is, így egy tartalmas és aktív fél napos kalandozáson vehet részt nálunk! Kísérőjegy: 1500 Ft, mely feljogosít a kondi és street work out park használatra is (kivétel kalandpark).

Nyitás: 2023. 05. 01.

Cím: 4951 Tiszabecs, Kis utca 23-25. Vidám Delfin Kemping, Panzió, Vízibázis

Autóval vagy busszal kalandparkunkhoz érkező vendégek részére ingyenes parkolási lehetőséget biztosítunk a Vízibázisunk mellett lévő Vidám Delfin Parkolóban.

A Vidám Delfin Vízibázis részletes bemutatásához kattints ide !

Diákcsoportoknak a következő programokat kínáljuk, melybe kalandpark használat kedvezményesen beiktatható:

  • osztálykirándulás
  • erdei iskola
  • edzőtáborok
  • kaland és sporttáborok egész nyáron
  • ökotábor
  • vízitábor
  • kerékpáros tábor
  • vízivándor tábor

Nyári táborok kalandpark használattal a Vidám Delfin Vízibázis, Kemping, Panzió és Étterem Tiszabecs szervezésében:

Létesítményeink tökéletes helyszínéül szolgálnak bármilyen témájú gyerektábor lebonyolításához:

Majdnem 100 fő részére tudunk panziós ellátást biztosítani, tégla építésű panzióinkban, fürdőszobás szobákban. Főleg 2, 3 és 4 ágyas szobáink vannak, de néhány 5-6-7 ágyassal is szolgálhatunk. Szobáink színvonala jócskán felülmúlja egy átlagos ifjúsági tábor szobáinak kényelmét.

Saját, helyben működő éttermünkben a csoport étkeztetését igényeknek megfelelően vállaljuk. Kemencében sütött kenyérlángosis  beiktatható a menübe.

Többféle közösségi helyiséggel rendelkezünk:

50-60 fős padokkal és asztalokkal felszerelt büfé alatti terasszal,

80 fős asztalokkal és székekkel, valamint hangosítással és projektorral felszerelt étteremmel és teraszával,

30 fős padokkal és lócákkal felszerelt sörsátorral, valamint

30 fős kemencés gasztronómiai épülettel.

Ezek a létesítmények kiváló színterei lehetnek a csoportok foglalkozásainak lebonyolítására.

Számos extra programmal tudjuk kiegészíteni az itt táborozó gyerekek programját, mint pl.: motorcsónakázás, kerékpártúra, kajakozás-kenuzás a helyi tiszabecsi strandon vagy akár egész napos vízitúra az Öreg Túron, éjszakai gyalogtúra az ártéren… és még sorolhatnánk. Nyári szezonban egy testnevelőkből álló rugalmas csapat segít ennek lebonyolításában.

A kemping területén büfé üzemel, ahol italokat, édességeket, kávét, jégkrémet…stb. árusítunk. Szintén a kempingben üzemel a Vidám Delfin Étterem is, ahol reggelit, ebédet és vacsorát fogyaszthatnak el vendégeink. Csoportok étkeztetését előzetes egyeztetés alapján vagy programhoz kapcsolódóan vállaljuk.

Kalandparkos csapatépítés a Vidám Delfin  Vízibázison:

A tiszabecsi Vízibázisunk kiváló lehetőséget nyújt cégek, baráti társaságok, munkaközösségek, évfolyam- és osztálytalálkozók programjainak lebonyolítására. Elő- és utószezonban a teljes kapacitás igénye esetén akár a teljes tiszabecsi vízibázis lefoglalható. Főszezonban is a több közösségi térnek köszönhetően biztosítható az elszigeteltség, amennyiben ez igényként felmerül.

Amit javaslunk a  csapat építés –  team building – sikeréhez: Kalandos és vadregényes Öreg Túr vízitúra vagy tiszatúra, kerékpártúra a környék megismeréséhez, kemencés kenyérlángos party, Kalandparkozás, Kondi és Street work out park használat…

Érdeklődés esetén egyedi árajánlatot adunk!

A kalandpark megközelíthetősége:

A Vidám Delfin Kemping, Panzió és Vízibázis címe: 4951 Tiszabecs, Kis utca 21-27.

Plusz kód: 4R4G+9X Tiszabecs

Koordináták: 48.106148, 22.827475

Tiszabecsre utazás autóval:

Nyíregyháza felől először a 41-es főúton Vásárosnaményig, majd arról a Tisza híd utáni körforgalomnál jobbra letérve Jánd, Gulács, Tivadar, Kisar felé javasoljuk az utazást. Tivadar és Kisar közötti Tisza-i hídon való áthaladás után balra fordulva Nagyar, valamint Szatmárcseke településeken haladjon át. Szatmárcseke után 4 km-rel található kereszteződésnél választhat, hogy az útbaigazító táblát követve egy kicsit kanyargósabb útvonalon halad Tiszakóród, Tiszacsécse, Milota településeken keresztül, vagy a haladósabb Kölcse, Sonkád útvonalon egészen Tiszabecsig. Tiszabecs főutcáján haladjon egyenesen egészen az árvízvédelmi töltésig, onnan 5 helyen is útbaigazító táblák fogják elnavigálni a Vidám Delfin Vízibázisig.

Nyíregyháza felől van egy másik útvonal is Mátészalka, Fehérgyarmaton keresztül. Ez az útvonal általában forgalmasabb és több településen visz keresztül, mint az előző opció.

Autópályáról Jármi, Mátészalka felé haladó kijáratnál kell letérni, és Jármi, Mátészalka, Kocsord, Tunyogmatolcs, Fehérgyarmat, Penyige, Mánd, Fülesd, Kölcse, Sonkád településeken keresztül juthat el Tiszabecsre. Tiszabecs főutcáján haladjon egyenesen egészen az árvízvédelmi töltésig, onnan 5 helyen is útbaigazító táblák fogják elnavigálni a Vidám Delfin Vízibázisig.

Tiszabecsre utazás járatos busszal:

Nyíregyházáról átszállás mentes, közvetlen buszjárat közlekedik Tiszabecsre, de választhatunk 1 és 2 átszállásos járatokat is, ha ennek kedvezőbb az indulási ideje. A menetrendekről érdeklődjön a menetrendek.hu oldalon.

Tiszabecsre utazás vonattal:

Tiszabecshez legközelebb lévő vasútállomás Fehérgyarmaton van, 30 kilométerre a településtől. A vasútállomástól mindenképp járatos busszal lehet eljutni Tiszabecsre. Sajnos a vasútállomás és a buszpályaudvar nem egymás mellett van, így be kell kalkulálni a buszpályaudvarra való gyalogos eljutást is az utazásba. Kérésre transzfert tudunk biztosítani 9-19-46-57 fős buszokkal, a díjakról érdeklődjön irodánkban.