Vidám Delfin Vízibázis, Kemping, Panzió és Étterem Tiszabecs

A Vidám Delfin Kemping** és Panzió** az ország szinte legkeletibb csücskében, Tiszabecsen található szálláshely. Itt folyik a Tisza folyó Magyarország területére, és a tiszabecsi szabadstrand az első magyarországi lehetőség, ahol a vízitúrázók vízre tudják tenni kajakjukat, kenujukat. A strand itt még kavicsos, így a Tisza vize kristály tiszta. Itt még valóban –szőke” a Tisza, ahogy azt a helyi emberek mondják. A tiszabecsi strandtól kempingünk és panziónk mindössze 80 méterre található, az árvízvédelmi töltés mögött, védett belterületen. A kempingből a strand gyalogosan könnyen megközelíthető.

Kempingünket büszkén mondhatjuk a Felső-Tisza egyik legkomfortosabb táborozó helyének. Modern zuhanyzó és vizesblokk, gondosan ápolt, füvesített, parkosított, sík terület, árnyékos sátorozó helyek és a Tisza közelsége csábítja. A kemping területén szalonnasütő, szabadtéri ping-pong asztalok, strandröplabda pálya található, melyet a vendégek ingyen igénybe vehetnek.

A kemping területén található a négy épületből álló panziónk is. Az első épületben: 8 darab 3 ágyas, 2 darab 2 ágyas szoba található, összesen 28 fő részére. A második épületben: 4 darab 2 ágyas, 1 darab 3 ágyas, 1 darab 4 ágyas, 2 darab 5 ágyas szoba illetve egy nagy 10 ágyas közösségi szobaáll a vendégek rendelkezésére, összesen 35 fő részére. A harmadik épületben 2 darab 6 ágyas és egy darab 4 ágyas szoba található, összesen 16 fő részére (ebben az épületben közös a fürdőszoba, melyben két zuhanyzó, wc, mostó található. A negyedik épületben 1 darab 4 ágyas és egy darab 12 ágyas “buliszoba” található, mely szobán belül 6 darab 2 ágyas részlegre van osztva, összesen 16 fő részére.  Az egyes és kettes épületek új, téglából épült, cserépfedésű építmények. Minden szobához tartozik fürdőszoba, mely zuhanyzótálcás zuhanyzóval, wc-vel és mosdóval van felszerelve. A szobák csempével burkoltak, az oldal falakat kő utánzatú csempe, plafonjukat lambéria díszíti. A szobák berendezése egyszerű.

A panziók és szobák elhelyezkedését szemléltető alaprajz letölthető a letölthető dokumentumok főmenü alól. A kempingről, panzióról, valamint a tiszabecsi strandról képeket a képgaléria főmenüpontban talál.

Az itt üdülő vendégeknek számos programot tudunk biztosítani:

 • Közel 150 kajakot vagy kenut tudunk bérbe adni, melyekkel fantasztikus vízitúrákat tehetnek a Tiszán, Túron, Öreg Túron vendégeink, és még az utaztatásukról és a visszajutásukról is tudunk gondoskodni kisbuszokkal.
 • 50 kerékpárt tudunk bérbe adni, melyekkel a Tiszahát kultúrtörténetét, falvait ismerhetik meg vendégeink: Milota: a dió őshazája, Tiszacsécse: Móricz Zsigmond szülőháza, református templom, Tiszakóród: Túr bukógát, Túristvándi: a híres vízimalom, Szatmárcseke: Koplyafás temető, Kölcsey Emlékház, Nagyar: Petőfi fája, Tarpa: Szárazmalom…stb.
 • Bepillantás Kárpátaljára. Egyénileg vagy szervezetten érdemes egy kicsit barangolni a Tisza túloldalán is!
 • Jeeptúra a Fekete Tisza forrásához! Egész napos szervezett program!
 • Horgászat
 • Autós vagy buszos kirándulás a Tiszaháton
 • Újonnan épített gasztronómiai épületünkben kemencében készített ételeket tudunk kínálni vendégeinknek, csoportoknak.

Diákcsoportoknak az alábbi programokat kínáljuk:

 • osztálykirándulás
 • erdei iskola
 • edzőtáborok
 • kaland és sporttáborok egész nyáron
 • ökotábor
 • strandolás, móka, kacagás minden mennyiségben!

Nyári táborok a Vidám Delfin Kempingben és Panzióban:

Létesítményeink kiváló helyszínéül szolgálnak bármilyen témájú gyerektábor lebonyolításához:

Közel 100 fő részére tudunk panziós ellátást biztosítani, tégla építésű panzióinkban, fürdőszobás szobákban. Főleg 2, 3 és 4 ágyas szobáink vannak, de néhány 5-6 ágyassal és egy 12 ágyas buliszobával és apartmanházzal is szolgálhatunk. Szobáink színvonala jócskán felülmúlja egy átlagos ifjusági tábor szobáinak kényelmét.
Saját, helyben működő éttermünkben a csoport étkeztetését igényeknek megfelelően le tudjuk bonyolítani, kiszolgálva külön kívánságokat is. Falusi búbos kemencében sütött kemencés étel is beiktatható a menübe.
4 közösségi helyiséggel rendelkezünk: 100 fős padokkal és asztalokkal felszerelt büfé alatti terasszal, 80 fős asztalokkal és székekkel, valamint hangosítással és projektorral felszerelt étteremmel és teraszával, 30 fős padokkal és lócákkal felszerelt sörsátorral, valamint 30 fős kemencés gasztronómiai épülettel. Ezek a létesítmények kiváló színterei lehetnek a csoportok foglalkozásainak lebonyolítására.
Számos extra programmal tudjuk kiegészíteni az itt táborozó gyerekek programját, mint pl.: motorcsónakázás, kerékpártúra, kajakozás-kenutás, éjszakai túra az ártéren, karaoke party…és még sorolhatnám. Nyári szezonban egy testnevelőkből álló rugalmas csapat tud segíteni ennek lebonyolításában.

A kemping területén büfé üzemel, ahol gyorsételeket, italokat, édességeket, kávét, jégkrémet…stb. árusítunk. Szintén a kempingben üzemel a Vidám Delfin Étterem is, ahol reggelit, ebédet és vacsorát fogyaszthatnak el vendégeink. Csoportok étkeztetését is vállaljuk.

Érdeklődés és foglalás:

Vidám Delfin Utazási Iroda

4400 Nyíregyháza, Szent Miklós tér 7.

Tel.: 06 42 443-519, 06 42 504-306 Email: iroda@vidamdelfin.hu

Nyáron a recepció telefonszáma: +36 30 503-9069

* * * * *

* * * * *

Vidám Delfin Kemping alaprajz kép Vidám Delfin Panziók szobái kép

Áraink (2018-ban)

Kemping:

Szállásdíj kempingben: 1.250 Ft/fő/éj

Sátordíj kempingben: 1.000 Ft/sátor/éj

Minimum 15 fős csoport esetén a résztvevőknek csak szállásdíjat kell fizetni!

Lakókocsi, lakóautó: 1.650 Ft/autó/éj

Gépjármű megőrzés: 700 Ft/gépjármű/éj

Elektromos csatlakozás: 1500 Ft/éj

 

Panzió:

2 ágyas fürdőszobás szoba: 7.600 Ft/éj/szoba

2 ágyas fürdőszobás szoba 1 fő részére: 5.700 Ft/éj/szoba

3 ágyas fürdőszobás szoba: 10.800 Ft/éj/szoba

4 ágyas fürdőszobás szoba: 14.000 Ft/éj/szoba

5 ágyas fürdőszobás szoba: 17.500 Ft/éj/szoba

Pótágy, üres ágy ár: 2.800 Ft/éj/szoba

16 fős ház bérleti díja (min. 10 fő részére): 3.550 Ft/fő

12 fős buliszoba (min 8 fő részére): 3.550 Ft/fő

 

Étterem:

Csoportok étkeztetése esetén az árak egy fő részére:

Reggeli: 820 Ft

Félpanzió (reggeli és vacsora): 2.100 Ft

Teljes panzió (reggeli, ebéd, vacsora): 2.950 Ft

Ebédcsomag: 750 Ft

 

Személyszállítás:

5 fős személyautóval: 90 Ft/km+Áfa (minimum:6.500 Ft)

8-9 fős busszal: 125 Ft/km+Áfa (minimum:10.000 Ft)

19 fős busszal: 165 Ft/km+Áfa (minimum:13.350 Ft)

45 fős Ikarus busszal: 240 Ft/km+ÁFA (minimum:19.250 Ft)

56 fős Volvo Irizar busszal: 290 Ft/km+ÁFA (minimum 25.000 Ft)