Vidám Delfin Vízibázis, Kemping, Panzió és Étterem Tiszabecs

A Vidám Delfin Kemping** és Panzió** az ország szinte legkeletibb csücskében, Tiszabecsen található szálláshely. Itt folyik a Tisza folyó Magyarország területére, és a tiszabecsi szabadstrand az első magyarországi lehetőség, ahol a vízitúrázók vízre tudják tenni kajakjukat, kenujukat. A strand itt még kavicsos, így a Tisza vize kristály tiszta. Itt még valóban –szőke” a Tisza, ahogy azt a helyi emberek mondják. A tiszabecsi strandtól kempingünk és panziónk mindössze 80 méterre található, az árvízvédelmi töltés mögött, védett belterületen. A kempingből a strand gyalogosan könnyen megközelíthető.

Kempingünket büszkén mondhatjuk a Felső-Tisza egyik legkomfortosabb táborozó helyének. Modern zuhanyzó és vizesblokk, gondosan ápolt, füvesített, parkosított, sík terület, árnyékos sátorozó helyek és a Tisza közelsége csábítja. A kemping területén szalonnasütő, szabadtéri ping-pong asztalok, strandröplabda pálya található, melyet a vendégek ingyen igénybe vehetnek.

A kemping területén található a két épületből álló panziónk is. Az első épületben: 10 darab 2 ágyas szoba található, összesen 20 fő részére. A második épületben: szintén 10 darab 2 ágyas ágyas szoba áll a vendégek rendelkezésére, összesen 20 fő részére. A panzióban elhelyezhető vendégek száma 40 fő.  Az egyes és kettes épületek új, téglából épült, cserépfedésű építmények. Minden szobához tartozik fürdőszoba, mely zuhanyzótálcás zuhanyzóval, wc-vel és mosdóval van felszerelve. A szobák csempével burkoltak, az oldal falakat kő utánzatú csempe, plafonjukat lambéria díszíti. Szobáinkat és azok fürdőszobáit 2019-ben újítottuk fel.

A kempingről, panzióról, valamint a tiszabecsi strandról képeket a képgaléria főmenüpontban talál.

Az itt üdülő vendégeknek számos programot tudunk biztosítani:

 • Közel 150 kajakot vagy kenut tudunk bérbe adni, melyekkel fantasztikus vízitúrákat tehetnek a Tiszán, Túron, Öreg Túron vendégeink, és még az utaztatásukról és a visszajutásukról is tudunk gondoskodni kisbuszokkal.
 • 50 kerékpárt tudunk bérbe adni, melyekkel a Tiszahát kultúrtörténetét, falvait ismerhetik meg vendégeink: Milota: a dió őshazája, Tiszacsécse: Móricz Zsigmond szülőháza, református templom, Tiszakóród: Túr bukógát, Túristvándi: a híres vízimalom, Szatmárcseke: Koplyafás temető, Kölcsey Emlékház, Nagyar: Petőfi fája, Tarpa: Szárazmalom…stb.
 • Bepillantás Kárpátaljára. Egyénileg vagy szervezetten érdemes egy kicsit barangolni a Tisza túloldalán is!
 • Jeeptúra a Fekete Tisza forrásához! Egész napos szervezett program!
 • Horgászat
 • Autós vagy buszos kirándulás a Tiszaháton
 • Újonnan épített gasztronómiai épületünkben kemencében készített ételeket tudunk kínálni vendégeinknek, csoportoknak.

Diákcsoportoknak az alábbi programokat kínáljuk:

 • osztálykirándulás
 • erdei iskola
 • edzőtáborok
 • kaland és sporttáborok egész nyáron
 • ökotábor
 • strandolás, móka, kacagás minden mennyiségben!

Nyári táborok a Vidám Delfin Kempingben és Panzióban:

Létesítményeink kiváló helyszínéül szolgálnak bármilyen témájú gyerektábor lebonyolításához:

40  fő részére tudunk panziós ellátást biztosítani, tégla építésű panzióinkban, fürdőszobás szobákban. Főleg 2 ágyas szobáink vannak. Szobáink színvonala jócskán felülmúlja egy átlagos ifjúsági tábor szobáinak kényelmét.
Saját, helyben működő éttermünkben a csoport étkeztetését igényeknek megfelelően le tudjuk bonyolítani, kiszolgálva külön kívánságokat is. Falusi búbos kemencében sütött kemencés étel is beiktatható a menübe.
4 közösségi helyiséggel rendelkezünk: 100 fős padokkal és asztalokkal felszerelt büfé alatti terasszal, 80 fős asztalokkal és székekkel, valamint hangosítással és projektorral felszerelt étteremmel és teraszával, 30 fős padokkal és lócákkal felszerelt sörsátorral, valamint 30 fős kemencés gasztronómiai épülettel. Ezek a létesítmények kiváló színterei lehetnek a csoportok foglalkozásainak lebonyolítására.
Számos extra programmal tudjuk kiegészíteni az itt táborozó gyerekek programját, mint pl.: motorcsónakázás, kerékpártúra, kajakozás-kenutás, éjszakai túra az ártéren, karaoke party…és még sorolhatnám. Nyári szezonban egy testnevelőkből álló rugalmas csapat tud segíteni ennek lebonyolításában.

A kemping területén büfé üzemel, ahol gyorsételeket, italokat, édességeket, kávét, jégkrémet…stb. árusítunk. Szintén a kempingben üzemel a Vidám Delfin Étterem is, ahol reggelit, ebédet és vacsorát fogyaszthatnak el vendégeink. Csoportok étkeztetését is vállaljuk.

Érdeklődés és foglalás:

Vidám Delfin Utazási Iroda

4400 Nyíregyháza, Szent Miklós tér 7.

Tel.: 06 42 443-519, 06 42 504-306 Email: iroda@vidamdelfin.hu

Nyáron a recepció telefonszáma: +36 30 503-9069

* * * * *

* * * * *

Vidám Delfin Kemping alaprajz kép

Megközelíthetőség:

A Vidám Delfin Kemping, Panzió és Vízibázis címe: 4951 Tiszabecs, Kis utca 21-27.

Plusz kód: 4R4G+9X Tiszabecs

Koordináták: 48.106148, 22.827475

Tiszabecsre utazás autóval:

Nyíregyháza felől először a 41-es főúton Vásárosnaményig, majd arról a Tisza híd utáni körforgalomnál jobbra letérve Jánd, Gulács, Tivadar, Kisar felé javasoljuk az utazást. Tivadar és Kisar közötti Tisza-i hídon való áthaladás után balra fordulva Nagyar, valamint Szatmárcseke településeken haladjon át. Szatmárcseke után 4 km-rel található kereszteződésnél választhat, hogy az útbaigazító táblát követve egy kicsit kanyargósabb útvonalon halad Tiszakóród, Tiszacsécse, Milota településeken keresztül, vagy a haladósabb Kölcse, Sonkád útvonalon egészen Tiszabecsig. Tiszabecs főutcáján haladjon egyenesen egészen az árvízvédelmi töltésig, onnan 5 helyen is útbaigazító táblák fogják elnavigálni a Vidám Delfin Vízibázisig.

Nyíregyháza felől van egy másik útvonal is Mátészalka, Fehérgyarmaton keresztül. Ez az útvonal általában forgalmasabb és több településen visz keresztül, mint az előző opció.

Autópályáról Jármi, Mátészalka felé haladó kijáratnál kell letérni, és Jármi, Mátészalka, Kocsord, Tunyogmatolcs, Fehérgyarmat, Penyige, Mánd, Fülesd, Kölcse, Sonkád településeken keresztül juthat el Tiszabecsre. Tiszabecs főutcáján haladjon egyenesen egészen az árvízvédelmi töltésig, onnan 5 helyen is útbaigazító táblák fogják elnavigálni a Vidám Delfin Vízibázisig.

Tiszabecsre utazás járatos busszal:

Nyíregyházáról átszállás mentes, közvetlen buszjárat közlekedik Tiszabecsre, de választhatunk 1 és 2 átszállásos járatokat is, ha ennek kedvezőbb az indulási ideje. A menetrendekről érdeklődjön a menetrendek.hu oldalon.

Tiszabecsre utazás vonattal:

Tiszabecshez legközelebb lévő vasútállomás Fehérgyarmaton van, 30 kilométerre a településtől. A vasútállomástól mindenképp járatos busszal lehet eljutni Tiszabecsre. Sajnos a vasútállomás és a buszpályaudvar nem egymás mellett van, így be kell kalkulálni a buszpályaudvarra való gyalogos eljutást is az utazásba. Kérésre transzfert tudunk biztosítani 9-19-46-57 fős buszokkal, a díjakról érdeklődjön irodánkban.

Áraink (2019-ben)

Kemping:

Szállásdíj kempingben: 1.350 Ft/fő/éj

Sátordíj kempingben: 1.100 Ft/sátor/éj

Minimum 15 fős csoport esetén a résztvevőknek csak szállásdíjat kell fizetni!

Lakókocsi, lakóautó: 1.750 Ft/autó/éj

Gépjármű megőrzés: 700 Ft/gépjármű/éj

Elektromos csatlakozás: 1500 Ft/éj

 

Panzió:

2 ágyas fürdőszobás szoba: 8.000 Ft/éj/szoba

2 ágyas fürdőszobás szoba 1 fő részére: 6.000 Ft/éj/szoba

 

 

Étterem:

Csoportok étkeztetése esetén az árak egy fő részére:

Reggeli: 860 Ft

Félpanzió (reggeli és vacsora): 2.200 Ft

Teljes panzió (reggeli, ebéd, vacsora): 3.100 Ft

Ebédcsomag: 780 Ft

 

Személyszállítás:

5 fős személyautóval: 100 Ft/km+Áfa (minimum:7.000 Ft)

8-9 fős busszal: 130 Ft/km+Áfa (minimum:11.000 Ft)

19 fős busszal: 185 Ft/km+Áfa (minimum:15.000 Ft)

45 fős Ikarus busszal: 260 Ft/km+ÁFA (minimum:21.000 Ft)

56 fős Volvo Irizar busszal: 300 Ft/km+ÁFA (minimum 26.000 Ft)