Kárpátaljai körutazás

Kárpátaljai körutazás
egyedi ár
Időtartam: 5 nap (4 éjszaka) + Extra napok lehetősége
Ország:
Részvételi díj:
csoportra szabott egyedi ár
Indulási időpontok:
Még nincs meghirdetett időpont.
Zárt csoportoknak bármikor minimum 16 fő esetén.

Ungvár, Vereckei-hágó, Szolyvári munkatábor, Munkács, Huszt, Nagyszőlős

Részletes program:

1.nap: Indulás a kora reggeli órákban. Határátlépés Záhonynál. Ungvár, városnézés helyi idegenvezetővel. Utazás a Vereckei hágóhoz.  Az emlékmű és a panoráma megtekintése, itt léptek be őseink a Kárpát Medencébe. Schönborn kastély és kastélykert látogatás.. Utazás Szolyvára, a munkatábor megtekintése. Szállás, vacsora Munkácson.

2.nap: Reggeli a szálláson. Utazás Husztra, a huszti várrom megtekintése. Látogatás Izá-ban a kosárkötő faluban, vásárlás. Érkezés Nagyszőlősre., faklultatív borospince látogatás, ezután ismerkedés Nagyszőlős nevezetességeivel: Perényi kastély, Bartók-ház, Kankó -várrom (Kapisztrán János kápolnája), református templom. Kirándulás a Fekete-hegyre (Ugocsa).

3. nap: Reggeli a szálláson Munkács belvárosának bemutatása idegenvezetővel, látogatás a munkácsi várban. Utazás Beregszászra. A város bemutatása. Vásárlás a beregszászi piacon. Utazás haza.

4. (extra) nap: Reggeli a szálláson. Kirándulás a Szinevéri -tóhoz. Gyalogtúra a 987 m magasan található tengerszemhez. Szabad program, séta. Esetleg Ökörmező (az utolsó magyar zászlóalj) és a nemzeti park megtekintése. Vacsora, szállás Munkácson.

5. (extra) nap: Utazás a Fekete -Tisza forráshoz. Közben pihenő az Európa közepe emlékműnél, a Fehér- és a Fekete-Tisza összefolyásának megtekintése, utazás katonai terepjárókkal másfél órán keresztül a forráshoz, vissza. Técső, Aknaszlatina bemutatása. A kirándulás igényelhető 3,4 és 5 napos turnusokban is.

Szállás:

2-3 csillagos panzióban, hotelben, zuhanyzós szobákban vagy falusi szálláshely keretén belül működő szálláshelyen

Utazás:

különjáratú autóbusszal

Ellátás:

félpanzió (reggeli és vacsora)

Csatlakozási lehetőségek:

Debrecen, Nyíregyháza

Részvételi díj:

csoportra szabottan egyedileg adunk árajánlatot

«
»