Adventi szomszédolás

29.900 Ft
Időtartam: 3 nap/2 éjszaka
Ország:
Részvételi díj:
29.900 Ft
Indulási időpontok:
2016. december 9 - 11.
Zárt csoportoknak bármikor minimum 16 fő esetén.

Ha már elege van a szokványos adventi vásárokból, ezt az utat Önnek ajánljuk: ismerje meg három ország három városát adventi hangulatban

Részletes program:

ADVENTI SZOMSZÉDOLÁS : PRÁGA-DREZDA-POZSONY

Program:
1. nap: Prága
Elutazás 06.00-kor Budapestről. Rövid megállók után érkezés az adventi fényben fürdő cseh fővárosba, Prágába, a kora délutáni órákban. Elmerülünk a karácsonyi forgatagban, a kivilágított tereken álló karácsonyfa körül hangulatos fabódékban kínálják portékáikat az árusok. Vehetünk itt bögréket, sálakat, csillogó kristályokat, kézműves termékeket, ételeket – italokat. Szálláshely elfoglalása, majd szabad program. A szálláshelytől 4-5 metróállomás Prága központja.

 2. nap: fakultatív kirándulás: Drezda
Reggeli után fakultatív kirándulás keretében folytatjuk adventi utazásunkat, egy újabb város Drezda felfedezésével. Informatív városnézés keretében megismerkedünk a gyönyörű Elba-parti város látnivalóival, majd marad idő ünnepi díszbe öltözött utcáin egyénileg barangolni, kis emléket vásárolni. Ne feledjék megkóstolni a jó forralt borokat és az eredeti drezdai karácsonyi kalácsot, a Christstollent is! Délután visszaérkezés Prágába, szabad program. Fakultatív kirándulás ára: 15 Euro/fő (min. 25 fő esetén indul!)

3. nap: Pozsony
Hazautazás. Úton hazafelé megállunk az egykori koronázó városban, mely az adventi időszakban is lenyűgözi az ide látogatókat. A hagyományos városlátogatást az adventi díszek és a főtéri karácsonyi vásár teszi ünnepivé. A standokon a vidéki kézművesiparosok fából, üvegből, bőrből, fűzfavesszőből, kukoricahajból és méhviaszból készült termékei sorakoznak. Forralt bor, puncs, grog, pogácsa, zsíros kenyér, és számos finomságból választhatunk, miközben a helybéliekkel együtt élvezhetjük az advent hangulatát.

Szállás:

3*-os szálloda

Utazás:

autóbusszal

Ellátás:

reggeli

Csatlakozási lehetőségek:

Részvételi díj:

Részvételi díj tartalmazza: szállás, reggeli, utazási költség, idegenvezetés.

A részvételi díj nem tartalmazza: 1500 Ft/fő (12 éven felüliek számára) foglalási díj, 1,3% útlemondási biztosítás, 1650 Ft/fő BBP biztosítás. Helyszínen fizetendő belépőjegyek árát.

Fakultatív kirándulás (min. 25 fizető fő esetén indul): Drezda 15 Euro/fő.

«
»